Testimonials - Kunstgebit aan huis
Logo

Wat klanten zeggen

Lees hieronder over de ervaringen van onze klanten.

“Ik had van tevoren geen twijfels over jullie, het voelde gelijk goed. Verder heb ik de huisbezoeken als erg prettig ervaren. Voor mij waren dit niet alleen momenten van zorg, maar ook van gezelligheid.

Mijn nieuwe kunstgebit past perfect in mijn mond, zit comfortabel en heeft mijn eerdere pijnklachten verlicht. Ik ben erg blij met het resultaat.

Als tevreden klant zou ik Kunstgebit aan Huis zeker aanbevelen aan anderen. Voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige mondzorg met een vriendelijke twist, is Kunstgebit aan Huis de juiste keuze.”

- Dhr. Siegert

“Na het zien van jullie advertentie in de krant, waarin stond dat jullie aan huis komen, dacht ik meteen: “Dit is precies wat ik nodig heb.” Mijn vertrouwen was direct gewekt, geen twijfels hier.

Na een paar jaar zonder ondergebit te hebben rondgelopen, wilde ik graag weer een onderuit dragen. Soms merkten mensen op dat ik het niet in had, en eerlijk gezegd vond ik die opmerkingen vervelend.

Verder is jullie service geweldig. Het feit dat ik niet naar een tandarts hoef te gaan, is ideaal. Het zijn erg gezellige dames die aan huis komen, ze houden wel van een praatje en een grapje.

Het nieuwe gebit bevalt uitstekend. En ik krijg nu geen opmerkingen meer over het ontbreken ervan. Eindelijk weer zorgeloos en vol zelfvertrouwen. Dank jullie wel!

- Mw. Ter Harst

“Ik heb vanaf mijn 25e al een kunstgebit, na 65 jaar was het tijd voor een nieuwe. Ik had vooraf geen twijfels bij jullie. Het is mooi dat jullie aan huis komen, ik wist niet eens dat dit bestond. Door de meiden die bij mij thuiskwamen ben ik heel vriendelijk geholpen, alles ging supersnel. Met mijn oude kunstgebit moest ik goed opletten wat ik at, nu is dit vele malen makkelijker. Ik zou niet alleen jullie aanbevelen aan alle niet-mobiele ouderen die een nieuw kunstgebit nodig hebben, maar ik zou het ze ook heel erg gunnen.”

- Mw. Tienstra

“Mijn oude kunstgebit had ik al 10 jaar en ben ik kwijtgeraakt. Toen ik hier in het verpleeghuis kwam wonen kreeg ik via jullie een nieuw kunstgebit. Helaas ben ik deze ook kwijt geraakt. Ik wilde graag weer een nieuw kunstgebit. De dames die langskwamen waren erg vriendelijk en stelde mij gerust. Omdat jullie al een gebit voor mij hadden gemaakt hadden jullie daar nog een digitale ‘blauwdruk’ van welke jullie opnieuw hebben geproduceerd. Ik ben supersnel en fijn geholpen, in 2 dagen was mijn nieuwe gebit klaar! Brood met korst, appels en yoghurt met cruesli eet toch veel beter mét een gebit. Ik ben een zeer tevreden klant en zou dan ook andere niet-mobiele ouderen die een nieuw kunstgebit nodig hebben jullie zeker aanraden.”

- Mw. Nijhof

“Mijn oude kunstgebit zat aan de onderkant los terwijl ik wel implantaten in mijn onderkaak heb. Hierdoor moest ik oppassen dat deze niet uit mijn mond viel tijdens het hoesten of lachen. Ik had geen twijfels om jullie te benaderen, jullie hadden mijn vrouw ook al goed geholpen met een reparatie van haar kunstgebit. Doordat ik niet erg mobiel ben is het heel prettig dat jullie aan huis komen. Het resultaat is erg mooi geworden en ik hoef niet meer bang te zijn dat mijn kunstgebit eruit vliegt. Ik zal jullie zeker aanbevelen.”

- Dhr. Bol

“Ik was mijn ondergebit kwijt. Mijn zoon heeft contact opgenomen of jullie een nieuwe voor mij wilden maken. Op advies van jullie de boven ook laten vernieuwen, ik had geen idee dat deze er zo slecht aan toe was. Nu ik het nieuwe boven- en ondergebit draag merk ik dat ik een stuk gemakkelijker eet dan voorheen. Het voelt goed aan en ik heb achteraf geen pijn gehad. ”

- Mw. De Meer

“Mijn ervaring met jullie en het nieuwe kunstgebit is goed, hier kan ik niks anders van zeggen. Ik geef jullie een 8 en die had ik zelf op school bijna nooit! Ik kan jullie aan iedereen aanbevelen die een kunstgebit heeft. ”

- Dhr. Nijenhuis

“Ik was verbaasd toen ik via Google ontdekte dat dit bestond, ik had er nog nooit van gehoord maar was blij dat dit bestaat. Jullie gingen professioneel aan de slag om mijn nieuwe gebit aan te meten. Omdat ik zelf slecht zie kan ik niet goed zien hoe het is geworden maar mijn vrienden en familie vinden het erg mooi geworden. Het zit erg prettig en ik kan beter bijten. Ik ben dol enthousiast! Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen die niet goed mobiel meer zijn door bijvoorbeeld een lichamelijke handicap of ouderdom. Het is een uitkomst om niet je huis uit te hoeven voor een nieuw gebit en dit maakt het ook laagdrempeliger om toch de stap te zetten. Een nieuw kunstgebit hoeft vanaf nu niet meer uitgesteld te worden omdat je tegen al het gedoe van het reizen opziet. Ik prijs de dag dat ik mij heb aangemeld!”

- Mw. Nauta

“Ik had totaal geen twijfels de eerste klik was gelijk goed. Ik vind het super dat jullie aan huis komen in verband met mijn stofwisseling ziekte en ik weinig energie heb om naar een tandarts te gaan. Zo hou ik wat energie over.
Ik heb nog nooit zulke mooie tanden gehad, ik wilde een heel natuurlijk gebit en dit is heel goed gelukt. Niemand ziet dat ik een prothese draag krijg veel complimenten over dat ik mooie tanden heb. Ik kan jullie aanbevelen aan iedereen die een prothese nodig is of problemen ervaart met de huidige prothese. Ze nemen er de tijd voor luisteren naar je en de mooie natuurlijke glimlach die je krijgt is natuurlijk ook heel belangrijk. Jullie zijn een heel leuk positief en kundig team altyd een leuk praatje makkelijk bereikbaar via app mail en telefoon kortom voor mij nooit meer anders.”

- Mw. Visser

Maak een afspraak

Als u hieronder uw gegevens achterlaat nemen wij binnen 24 uur contact met u op.*

* Met uitzondering van het weekend.

Kunstgebit aan huis draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders